zondag 13 oktober 2013

Music@running

Zondag 13 oktober 2013: weervrouw Sabine vertelt dat vandaag er zoveel neerslag is gevallen als dat er normaal op een halve maand valt. Dat geloof ik graag: onze pluviometer was bijna overgelopen...

Ondanks dit hondenweer hebben we toch de loopschoenen aangetrokken en onze trainingen afgewerkt. Pascale voor een 2 u 45 min en ikzelf heb zo'n 20 km afgemaald. Geef toe: dan moet je toch wel echt gedreven zijn, of goed zot. Kies maar.
Zo'n lange trainingen in dit regenweer zijn veel beter te verdragen als je wat muziek in je oren duwt. Een ipod met daarop overwegend stubru-muziek, dat is toch iets wat je veel doet vergeten. Tijdens het lopen in de regen merk je dat er veel songs gaan over regen... dat geeft je toch een beetje morele steun. Maar het belangrijkste is toch wel dat de tijd sneller vooruit gaat. Een kleine greep uit de playlist: Faithless (Insomnia - niet van toepassing want ik slaap heel goed!) - Anne Clark (our darkness - en ergens komt de zin: it rains even harder now!) - the Call - I still believe (inderdaad: ik geloof er nog altijd in)

Pascale heeft de man met de hamer tegenkomen...gelukkig dook hij op net bij het einde. In de regen en met af en toe een stevige wind in het nadeel verbruik je duidelijk veel meer energie. Een recovery shake en een beetje rust zullen haar er weer snel bovenop helpen.
Morgen de jaarlijkse 10 km Kermisloop in Putte: hopelijk zijn mijn schoenen droog! Toptijden zijn er voor ons niet te verwachten, daarvoor is er teveel trainingsarbeid geleverd in het voorbije weekend.
Raf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten